FAQ - MEESTGESTELDE VRAGEN

Artistic lounge bevestigd deze of met keratine of met microrings. Keratine is een haareigen stof die niet schadelijk is, het is de proteine van je haren. De keratine waxjes worden zo synthetisch nagemaakt. Microrings zijn kleine ringetjes met een silliconen kussentje tussen die dan worden samen geprest zodat deze niet kunnen uitschuiven.

Fijn   50-100 stuks
Normaal 100-125 stuks
Dik  150 tot ..

Het is normaal dat je 10% van je hairextensions verlies. Dit is volkomen normaal doordat je 100 tot 150 haren per dag verliest. Als je dan je haren borsteld durft het gebeuren dat de extensions mee uitschuiven. Als je meer dan 10% verliest, neem dan onmiddelijk contact op met ons.

Voor de silliconen bandjes ongeveer een uurtje. Voor de keratine waxjes is het afhankelijk van de hoeveelheid maar een gemiddelde bedraagt 2u à 2.5u

Helaas raad ik dit af, tot een anderhalf jaar na de chemokuur.
Het duurt best lang voor de chemo volledig uit je haren is en om afbraak ed te voorkomen stel je dit best even uit.

Ja, 1 a 2 tinten donkerder is geen probleem.
Houd echter rekening met het feit dat hairextensions chemisch behandeld zijn en daarom altijd anders kunnen uitslaan van kleur tov je eigen haren. Het ontkleuren is echter ten strengste verboden.

Als je net je extensions hebt laten plaatsen kan je de eerste 2tal weken wat last hebben van jeuk. Dit komt omdat er plots spanning op je hoofdhuid staat en je huid hier op reageerd.
Als je last blijft hebben van jeuk kan er een andere oorzaak zijn en neem je best direct contact op met ons zodat we dit samen even kunnen bekijken.

Keratine waxjes 4 maanden. Overschrijd deze periode dan ook niet voor de kwaliteit van je haren optimaal te houden. Doordat je 100à150 haren per dag verlies kunnen deze losse haartjes gaan verstrengelen in elkaar en knoopjes vormen boven je bonding.
Het uithalen van je keratine zal geen probleem vormen maar het uitkammen van je knoopjes wel! 
De silliconen bandjes worden om de 8 weken volledig herplaatst.

Dmv een vloeistof en een speciale tang worden de keratines wak gemaakt en zo verwijderd.

De bandjes worden losgemaakt met een tang die de microring open knijpt.

Net voorbij je schouders = 30cm

Tot op je bh bandje = 40 cm

Tot aan je broeks rand = 60 cm

Het is een luxe artikel, het product word dmv handen arbeid gesorteerd, verwerkt ect.. Waardoor deze in aankoop al een hele buit kost.

Nee, het is normaal dat je even een weekje moet wennen, vooral de eerste 2 nachten is het een behoorlijk raar gevoel, je voelt nog wat spanning, maar dit went zeer snel.

In theorie moet je haar op je kruin minstens 10cm meten.
Maar voor hier zeker van te zijn kan je best even vrijblijven een intake gesprek bij ons doen.

Silliconen wefts dit zijn wefts met een silliconen coating en flinter dun tegen je hoofdhuid, de zijn een 8 cm breed. Deze worden bevestigd met microrings.

Keratine waxjes deze worden gesmolten en rond je eigen haar bevestigd.

Uiteraard, let wel op als je zwemt dat je haren telkens in een vlecht zijn.

Spoel ook telkens na contact met chloor of zeewater je haren uit en verzorg ze savonds goed.

Keratine is de proteine van je haar, deze maken ze synthetisch na. Dit kan je smelten om zo rond je eigen haren te bewerken.

Keratine is de proteine van je haar, deze maken ze synthetisch na. Dit kan je smelten om zo rond je eigen haren te bewerken.

Dmv een vloeistof en een speciale tang worden de keratines wak gemaakt en zo verwijderd.

De bandjes worden losgemaakt met een tang die de microring open knijpt.

De silliconen wefts blijven ongeveer een jaar goed van kwaliteit.

De keratines kunnen niet herbruikt worden.

Je wast je haren met de aanbevolen professionele shampoo, daarna pas je een conditioner toe, om de 4 wasbeurten is het belangrijk dat je een verzorgend masker gebruikt. 

Na het wassen doe je de aanbevolen liss op je haren, deze beschermd tegen hitte en verzorgd nog extra je haren.

Na het drogen van je hairextensions doe je nog een druppeltje serum op je handen en doe je deze over je lengtes. Je haren borstel je altijd met een speciale hairextensions borstel. Het is belangrijk dat je nooit je haren ondersteboven wast! Dit weegt te veel als je haren nat zijn en zou je haar follikel kunnen belasten.